Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZÜLŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK

2010.04.27

FELHÍVÁS

 

Tisztelt Szülők!

 

Az Abigél Közhasznú Egyesület alapító tagjai többek között egy családi napközi, illetve nappali foglalkoztató létrehozását tűzték ki célul.

Ennek létrehívására keressük azokat a főleg Nógrád megyében élő családokat, akik autista vagy egyéb más pervazív fejlődési zavarral élő legalább 10 éves kort betöltött fiatalokat nevelnek, hogy igényeiket felmérhessük, és ezen igények figyelembevételével készítsük el terveinket.

Kérjük, jelezzék az alábbi címek valamelyikén, vagy telefonon, ha érdekli Önöket ez a tervünk, ha szeretnék hogy gyermekeik biztonságos, szép környezetben, értelmes munkával, közben tanulva, társaságban töltenék el napjaikat!

Jelentkezzenek akkor is, ha segítenének nekünk, hogy erőinket egyesítve, Önök is részt vállalnának, hogy minél hamarabb kialakíthassuk gyermekeinknek ezt a helyet!

 

Kővári Edit: kovariditke@gmail.com Telefon: 06-30/279-6904

Bódi Ildikó: ildikob@freemail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Timi!

(Ildikó, 2010.04.28 12:13)

Kérlek Tímea, írd le ide kicsit bővebben, hogy miért nem jár a 9 éves autista kisfiad iskolába!
Jó volna ebben az ügyben tisztán látni. Én nem akarom elhinni, hogy olyan "példás" törvényi rendelkezések mellett, mint amilyen hazánknak van, ennyire sérülhetnek az autizmussal élők jogai! Felháborítónak tartom, ezért kérlek, hogy ismertesd, hogy mások is megismerjék!
Szeretettel
Bódi Ildikó

3182 Karancslapujtő Alkotmány út 7.

(Rozgonyiné Rusz Tímea, 2010.04.28 10:16)

Kedves Editke! Én vagyok az a hölgyike, akinek a 9 éves kisfia nem jár suliba. Segítségét köszönöm! Tisztelettel: Rozgonyiné Timi
rozgonyi.timea@freemail.hu
06-30/9292-712