Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NYÁRI SZÜNETBEN IS EGYÜTT

2010.06.15

Az Abigél Közhasznú Egyesület, a Nógrádi Autizmus Alapítvány és a VGÜ Kft. Támogatásával, nyári gyermekfelügyelettel kívánja segíteni a rászoruló, autista gyermekeket nevelő családokat a nyári szünet ideje alatt.

A felügyeletet a VGÜ felajánlásából, a tulajdonában lévő salgóbányai ingatlan területén biztosítjuk az önkéntes munkát végző szakképzett pedagógusok, asszisztensek és szülők segítségével.

A felügyeletre azok a gyerekek jogosultak, akiknek a szülei dolgoznak és a gyermek elhelyezését semmilyen más módon nem tudják megoldani, vagy olyan élethelyzet áll elő, hogy a gyerekek nappali elhelyezése másként nem megoldható.

A felügyelet 2010. július 1-jétől várhatóan 2010. augusztus 20-ig a hét bizonyos napjain, hetente 2-3 alkalommal biztosított. A bekerülés a létszámtól és a gyermek elfogadó-, illetve alkalmazkodóképességétől függ. A hely és a felügyelet várhatóan ingyenes, az étkezés azonban nem díjmentes.

A gyermekfelügyelettel kapcsolatban a következő telefonszámon szükséges érdeklődni, illetve egyeztetni: 06-30/279-6904, vagy 06-20/349-6681.

A pontos időpontokat itt a honlapunkon mindig előre fogjuk jelezni.

Jelenleg lefixált időpontok: 2010. július 6, 7, 13, 14, 15.

KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGÉT A VGÜ KFT-NEK ÉS AZ ÖNKÉNTES MUNKÁT VÉGZŐKNEK!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.